Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 400 g HÚSMESTER sertés-marha darált hús
  • 600 g piros burgonya
  • 40 g CUCINA NOBILE Grana Padano reszelt sajt
  • 150 g NATURE'S GOLD fagyasztott zöldborsó
  • 150 g sárgarépa
  • 300 g CUCINA NOBILE passzírozott paradicsom
  • 20 g LE GUSTO só
  • 10 g LE GUSTO őrölt fekete bors
  • 100 g vöröshagyma
  • 50 g MILFINA Alpesi vaj
  • 100 ml MILSANI ESL tej, 2,8%

Elkészítés módja

  1. A burgonyát megtisztítjuk, egyforma kockákra vágjuk. Egy közepes lábasba tesszük, sós vízben 25 perc alatt puhára főzzük. Ezután leszűrjük, összetörjük. Amíg még forró, alaposan elkeverjük benne a vajat és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a tejet, majd hagyjuk kihűlni.
  2. A hagymát és a sárgarépát megtisztítjuk, felkockázzuk.
  3. A raguhoz a darált húst és a hagymát egy magasabb falú serpenyőbe tesszük, a húst saját zsírján fehéredésig sütjük.
  4. Hozzáadjuk a felkockázott sárgarépát és jól átforgatjuk. Felöntjük a passzírozott paradicsommal, ízlés szerint fűszerezzük, majd hozzákeverjük a zöldborsót. 5-6 percig főzzük a ragut.
  5. Egy sütőtál aljába kanalazzuk a ragut, majd egyenletesen eloszlatjuk rajta a burgonyapürét. A tetejét megszórjuk sajttal, 180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 35 perc alatt készre sütjük.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!