Termékleírás

Termékleírás

360°-os láthatóság az élénk színeknek és a nagy felületen elhelyezett, fényvisszaverő nyomatoknak köszönhetően, szellőzést elősegítő cipzár az oldalakon, cipzáras hátsó zseb, szellőzőredő a háton, hosszított hátrész, a mandzsetta szélessége tépőzáras füllel, a derékbőség megkötővel szabályozható
női méret: 36/38 - 44/46
férfi méret: 48/50 - 56

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.