Termékleírás

Termékleírás

nagyfokú funkcionalitás és tökéletes tartás sportolás közben, varrásmentes, előformázott kosár merevítő nélkül, a pánt keresztezve is hordható
1. modell: légáteresztő, előformázott kosár Spacer-szövetből, elöl cipzárral a könnyebb fel- és levétel érdekében
méret: 75 B - 85 C vagy
2. modell: légáteresztő kosár Spacer-szövetből, széles, kényelmes mell alatti gumírozással
méret: 75 B - 85 C vagy
3. modell: hálós szerkezet a kellemes szellőzés érdekében
méret: 75 C - 85 D

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.