Termékleírás

Termékleírás

• lefolyószelep KLICK rendszerű záródással (a tengely nyomásával nyit vagy zár a lefolyó): rézkúp, krómozott fémtest, egyszerűen beszerelhető vagy
• zuhanytömlő tekeredésgátlóval: recézett peremes anya 1/2”-os belső menettel, 1/2”-os kúp, tekeredés elleni belső menettel, 2 darab szilikontömítés, hossz: 175 cm

A fürdőszobai kiegészítő termék csak a készlet erejéig, korlátozott számban és választékban áll rendelkezésre, ezért előfordulhat, hogy a termék egyes áruházainkban nem minden típusban vásárolható meg. A termék eltérhet a fotón látottaktól.

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.