Termékleírás

Termékleírás

Dolce Gusto®**-kompatibilis
• Cortado, 88,2 g vagy
• Espresso, 84 g
14 darab/doboz
88,2 g vagy 84 g/doboz

NESCAFÉ®** DOLCE GUSTO®** RENDSZERREL KOMPATIBILIS KÁVÉKAPSZULÁK **Harmadik fél védjegyei nem kapcsolódnak a JACOBS DOUWE EGBERTSHEZ. A kompatibilis készülékek részletes listájához látogasson el a weboldalra: www.jacobskave.hu 


* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.