Termékleírás

Termékleírás

MEDION® LIFE® P67013
• hangszórók teljesítménye: 2 x 220 W max. zenei kimeneti teljesítmény és erőteljes basszus
• PLL URH sztereó rádió
• Bluetooth® 2.1: vezeték nélküli zenelejátszás okostelefonról vagy tabletről
• 2 USB-csatlakozó MP3-fájlok lejátszásához1
• AUX-csatlakozó (3,5 mm) külső eszközökhöz, pl. MP3-lejátszóhoz való csatlakoztatáshoz
• hálózati üzem vagy 12 V/4000 mAh akkumulátor max. 15 óra zenelejátszáshoz

1 A kereskedelemben kapható összes adattároló eszközzel való kompatibilitás nem garantált.

 Az elektromos és elektronikus berendezésekkel kapcsolatos hulladékgazdálkodási tevékenységekről szóló 197/2014. (VIII. 1.) Korm. rendelet szerinti tájékoztatást a www.aldi.hu/hu/informaciok/szolgaltatasok/szervizpont/ oldalon talál.

Tájékoztatás használt vagy hulladékká vált elektromos, ill. elektronikus berendezések vonatkozásában. 


* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.