Termékleírás

Termékleírás

 kerékpározáshoz vagy görkorcsolyázáshoz
• könnyű és stabil polikarbonát szerkezet
• 11 csatornás szellőzőrendszer rovarvédő hálóval (kerékpáros sisak), 6 csatornás szellőzőrendszer (görkorcsolyás sisak)
• optimális illeszkedés az egyszerű méretbeállító rendszernek köszönhetően
• fokozott biztonság a megnagyobbított nyak- és homlokrésznek köszönhetően
• beépített, hátsó LED-lámpa 3 világítási funkcióval az optimális láthatóságért
• méretek: 49 - 54 cm vagy 46 - 51 cm (kerékpáros sisak) vagy 52 - 56 cm (görkorcsolyás sisak) 

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.