Termékleírás

Termékleírás

középső mélyedés és középvonalon képzett kivágás a nyomásterhelés csökkentésére, kényelmes hab- vagy zselés kivitel, max. terhelhetőség: 120 kg
• MTB-nyereg vagy
• Trekking-nyereg vagy
• City-nyereg

Kedves Vásárlónk!
 
Beszállítónk sajnos váratlanul nem tudja biztosítani a tervezett akciós árumennyiséget, így az akció kezdetén készlethiány léphet fel.
A termék várhatóan 03.24-től lesz elérhető hálózatunkban.

Köszönjük megértésüket!


* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.