Termékleírás

Termékleírás

használható villany-, fűtés- vagy vízvezeték-szereléshez, ill javítóműhelyben és karosszériagyártáshoz, 6 darab lyukfűrésszel és további tartozékokkal, kézi vagy állványos fúrógépekhez, praktikus műanyag bőröndben
bimetál, 11 részes: bádoglemez, cinköntvény, alumínium, réz, bronz, fa, PVC- és akrilanyagok megmunkálásához vagy
karbid, 10 részes: csempe és padlólap megmunkálásához  

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.