Termékleírás

Termékleírás

masszív, minőségi anyagból, tengervíz- és olajálló, nagyfokú stabilitás és hőszigetelés, tárolótáskával (használható tároláshoz, szállításhoz vagy lehorgonyozható táskaként), vízálló zsebbel (különböző tárgyak fröccsenő víztől védett tárolásához), javítókészlettel
sport gumicsónak: 1 pár alumíniumevezővel, max. 2 felnőtt és 1 gyermek részére,  max. teherbírás: 210 kg
méret (felfújt állapotban): kb. 285 x 138 cm (ho x szé) vagy
gumicsónak: 1 pár alumíniumevezővel, max. 3 felnőtt részére, max. teherbírás: 260 kg
méret (felfújt állapotban): kb. 278 x 132,5 cm (ho x szé) vagy
kajak: 1 dupla evezővel, max. 2 felnőtt részére, max. teherbírás: 160 kg
méret: (felfújt állapotban): kb. 310 x 76 cm (ho x szé)

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.