Termékleírás

Termékleírás

tartós és kényelmes, szövettel bevont, felfújható gyűrű, beépített párna a fejrészen, puha, hálós szerkezetű fekvőfelület, melyen keresztül érezhető a víz hűsítő hatása, max. teherbírás: 100 kg
méret (felfújt állapotban): kb. 166 x 83 x 18 cm (ho x szé x ma)

Az árkedvezmény a termék 2018.05.24-től érvényes szórólapban feltüntetett árához képest értendő.

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.