Termékleírás

Termékleírás

műanyag, rozsdamentes acélmarkolattal, mosogatógépben mosható
3 részes: 1 darab szögletes vágódeszka, méret: 36 x 26 cm (ho x szé) és 2 darab kis szögletes vágódeszka, méret: 25,5 x 15,5 cm (ho x szé) vagy
2 részes: 1 darab szögletes vágódeszka, méret: 36 x 26 cm (ho x szé) és 1 darab kerek vágódeszka, méret: Ø kb. 24 cm
3 vagy 2 darab/készlet 

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.