Termékleírás

Termékleírás

mobil LED-szekrény-, ill. fiókvilágítás, tökéletes megvilágítás mindenhol, ahol fényre van szükség, egyszerű és gyors rögzítés a mágnescsíkoknak vagy a 3M-ragasztószalagnak köszönhetően, USB-töltőkábellel együtt kapható
LED-fiókvilágítás, 3 darab: 0,6 W, 30 lm, 3 000 K, méret: 68 x 28 x 12 mm vagy
LED-szekrényvilágítás, 2 darab: 0,6 W, 50 lm, 4 000 K, méret: 97 x 76 x 19 mm vagy
LED-szekrényvilágítás mozgásérzékelővel, 1 darab: 2 W, 200 lm, 4 000 K, méret: 305 x 64 x 19 mm
3, 2 vagy 1 darab/készlet

Az elektromos és elektronikus berendezésekkel kapcsolatos hulladékgazdálkodási tevékenységekről szóló 197/2014. (VIII. 1.) Korm. rendelet szerinti tájékoztatást a www.aldi.hu/hu/informaciok/szolgaltatasok/elektromos-vagy-elektronikus-hulladek/ oldalon talál.  


* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.