Termékleírás

Termékleírás

• átlagos élettartam: kb. 20 000 óra
• átlagos kapcsolási ciklus: kb. 15 000 fel-, ill. lekapcsolás
• energiahatékonysági osztály: A+
• 40 W, 3 600 lm, ill. búrával 3 200 lm
• a fény színhőmérséklete 3 000 és 6 000 K között távirányítóval fokozatmentesen állítható és erőssége szabályozható
• CCT-funkcióval és éjszakai fényfunkcióval
• lámpák mérete: 570 x 115 mm, ill. 600 x 115 mm
kerek lámpa: csillogó égbolt hatással és kristályrátétekkel vagy
gyémánt formájú lámpa: csillogó égbolt hatással

Az izzók a lámpatestben nem cserélhetők.

Az elektromos és elektronikus berendezésekkel kapcsolatos hulladékgazdálkodási tevékenységekről szóló 197/2014. (VIII. 1.) Korm. rendelet szerinti tájékoztatást a www.aldi.hu/hu/informaciok/szolgaltatasok/elektromos-vagy-elektronikus-hulladek/ oldalon talál.  


* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.