Termékleírás

Termékleírás

átlagos élettartam: kb. 25 000 óra, színvisszaadás: Ra>95, ill. Ra>97, energiahatékonysági osztály: A+, melegfehér (2 700 K)
gyertya alakú LED-izzó: 5,5 W (~37 W), E14 (420 lm) vagy
csepp alakú LED-izzó: 5,5 W (~40 W), E14 (470 lm) vagy
körte alakú LED-izzó: 7 W (~40 W), E27 (470 lm) vagy
LED-reflektorizzó: 7 W, GU10 (470 lm)
2 darab/csomag

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.