Termékleírás

Termékleírás

átlagos élettartam: kb. 10 000 óra, színvisszaadás: Ra>80, energiahatékonysági osztály: A+, ill. A++, melegfehér (2 700 K)
körte alakú LED-izzó, 4 darab: 9 W, E27 vagy
gyertya alakú LED-izzó, 4 darab: 5,7 W, E14 vagy
körte alakú LED-izzó, 3 darab: 7 W, E27 vagy
gyertya alakú LED-izzó, 3 darab: 4 W, E14 vagy
LED-reflektorizzó, 3 darab: 3,6 W, GU10 vagy
körte alakú LED-izzó, 2 darab: 10,5 W, E27
4, 3 vagy 2 darab/csomag

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.