Termékleírás

Termékleírás

• tisztítja, óvja és ápolja a mosógépet, rendszeres használata megnöveli annak élettartamát
• még a nehezen hozzáférhető helyekről is könnyedén távolítja el a vízkövet, a szennyeződéseket, a mosószer maradványokat és a szagokat
• ápolja a gumi és fém alkatrészeket
2 x 250 ml/csomag

A termék a Budapest, I. kerület, Mészáros u. 56/A szám alatti üzletünkben nem kapható.


* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.