Termékleírás

Termékleírás

kiváló minőségű zománcozott acéltepsi, vágás- és karcálló, 400 °C-ig hőálló, mosogatógépben mosható, ILAG Special tapadásgátló bevonattal ellátott, max. 250 °C-ig hőálló tetővel
tepsi grillezéshez/csőben sült ételekhez: méret: 41 x 26,5 x 6 cm (ho x szé x ma) vagy
tepsi húsokhoz és süteményekhez: méret: 42 x 29 x 4 cm (ho x szé x ma)

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.