Termékleírás

Termékleírás

csiszolókészlet: 2 tekercs alumínium-oxid csiszolópapír, szemcseméret 120 és 240, méret: 115 mm x 1 m, 1 darab csiszolószivacs közepesen durva szemcsékkel, méret: 100 x 70 x 25 mm, ill. kézi csiszoló: 212 x 105 mm vagy
festékkeverő: festék, ragasztó, ill. gipsz bekeveréséhez, a kosár átmérője: 10 cm, teljes hossz: 58 cm vagy
tapétakaparó: régi tapéták eltávolításához és felülettisztításhoz, 5 x 10 cm széles pengével, teljes hossz: 30 cm

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.