Termékleírás

Termékleírás

sűrített levegős szerszámok a ház körüli barkácsoláshoz
excentercsiszoló: festék, rozsda stb. gyors eltávolításához, 5 darab csiszolópapírral vagy
előkészítő egység: segíti a sűrített levegős szerszámok karbantartását és megnöveli élettartamukat, fokozatmentes beállítás 8,6 bar-ig vagy
vésőkalapács: alkalmas pl. csempék eltávolításához, ill. vésési és kisebb bontási munkálatokhoz vagy
homokfúvó készülék: homokfúvó pisztollyal és homokkal együtt, rozsda, festék stb. eltávolításához vagy
tartozékkészlet, 5 részes: különböző adapterekkel és csatlakozókkal, sűrített levegős spiráltömlővel stb. 

A szerszámok működtetéséhez kompresszor szükséges
90511 
* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.