Termékleírás

Termékleírás

• többrétegű, higiénikusan zárható
• MicrofiltPlus® teljesen szintetikus anyag
• kiváló szűrőteljesítmény
• használható pl. az Easyhome porszívók 2020-as modelljeihez (típus: DIV 150), a Philips 2013-2019-es sorozatú energiatakarékos porszívóihoz (típus: UN 210), a Profimaster 2002-2015-ben gyártott porszívóihoz (típus: EI 110), és számos más márka készülékeihez, pl. Miele, Siemens stb.
4 darab/csomag

24698
 

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.