Termékleírás

Termékleírás

• teljes ponyva 5 mm vastag habanyag béléssel a tető, a csomagtartó és a motorháztető területén
• stabilan rögzíthető a gumipántok és a rögzítőszalagok segítségével
• a szellőzőnyílásoknak köszönhetően légáteresztő
• víz- és időjárásálló
• méret (ho x szé x ma): M (kb. 431 x 165 x 119 cm) vagy L (kb. 482 x 177 x 121 cm) vagy XL (kb. 510 x 178 x 119 cm) vagy SUV (kb. 515 x 195 x 142 cm)

800675

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.