Termékleírás

Termékleírás

sokoldalú felhasználási lehetőség személygépkocsihoz, motorkerékpárhoz, lakóautóhoz stb., ideális csavarok és anyacsavarok megfelelő erővel történő meghúzásához, 125 mm-es toldószárral, ill. 3 darab dugókulccsal (17, 19 és 21 mm), nyomatéktartomány: 60 - 210 Nm

Az árkedvezmény a termék 2020.03.19-től érvényes szórólapban feltüntetett árához képest értendő.

A nyomatékkulcskészlet termék csak a készlet erejéig, korlátozott számban és választékban áll rendelkezésre. A termék eltérhet a fotón látottaktól.

99613

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.