Termékleírás

Termékleírás

• vezeték nélküli tolatókamera-rendszer személygépkocsikhoz, haszongépjárművekhez, utánfutókhoz, állatszállító járművekhez stb.
• 4,3” LCD-monitor: 12 V DC szivargyújtó-csatlakozóról működtethető
• IP 65 szabvány szerint vízálló kamera: csatlakoztatás és tápellátás a tolatólámpán keresztül
• infravörös éjjellátó LED
• 1 darab szivargyújtó-csatlakozóval, tapadókoronggal, tápkábellel és szerelőlemezzel

800348

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.