Termékleírás

Termékleírás

az önnyitó mechanizmus segítségével gyorsan felállítható, kapunként 2 darab üvegszálas rúd biztosítja a stabil tartást és a földnyársak talajban való rögzítését, praktikus tárolótasakkal, méret (felállítva): 120 x 80 x 80 cm (ho x szé x ma)
2 darab/készlet

Az árkedvezmény a termék 2020.03.12-től érvényes szórólapban feltüntetett árához képest értendő.

A pop-up futballkapu, 2 darab termék csak a készlet erejéig, korlátozott számban és választékban áll rendelkezésre. A termék eltérhet a fotón látottaktól.


800240

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.