Termékleírás

Termékleírás

gyermek WC-ülőke: a kereskedelmi forgalomban kapható WC-khez, gumírozott a biztos tapadás érdekében, anatómiailag megfelelően kialakított ülőfelület kis háttámlával, fröccsenés elleni védelemmel, max. teherbírás: 25 kg vagy
fellépő: biztos tartás a gumírozott lábaknak és a csúszásgátló felületnek köszönhetően, max. teherbírás: 80 kg vagy
bili: ergonomikus kialakítású, csúszásgátló bevonattal és fröccsenésgátlóval, max. teherbírás: 15 kg

800520

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.