Termékleírás

Termékleírás

pót rotorlapátokkal, elemekkel együtt, bekapcsolható turbófunkcióval, LED-világítás, 2,4 GHz távirányítás, 14 éves kortól ajánlott
helikopter AS-4: giroszkóprendszer a tökéletes repülési stabilitáshoz, masszív alumíniumváz, hossz: kb. 20 cm, Li-Po akkuval (a távirányítóval vagy a csomagban található USB-töltőkábellel tölthető) vagy
quadrokopter AX8: beépített 6 tengelyes giroszkóp a jobb repülési stabilitás eléréséhez, iránytűfunkció, 360°-os átfordulás-funkció, automatikus magasságtartás, hossz: kb. 18 cm, Li-Po akkuval (a mellékelt USB-töltőkábellel tölthető)

705683

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.