Termékleírás

Termékleírás

ideális erkélyre, teraszra, kertbe vagy lakásba, padlókímélő talpakkal
virágtartó asztalka, 2 darab: a készlet tartalma: egy nagyobb méretű asztalka: 37,5 x 25 x 25 cm (ma x szé x mé) és egy kisebb méretű asztalka: 27,5 x 20,5 x 20,5 cm (ma x szé x mé) vagy
polcos tároló, 1 darab: helytakarékosan összecsukható, méret: 65 x 35 x 19,5 cm (ma x szé x mé)
2 vagy 1 darab/készlet

804847

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.