Termékleírás

Termékleírás

elűzi a kertből a hívatlan vendégeket, pl. macskákat, kutyákat vagy rágcsálókat, vegyszermentes, a készülék a mozgásérzékelő segítségével felismeri, majd az 5-féle különböző frekvenciatartományú ultrahanggal vagy a felvillanó LED-fényekkel elriasztja a betolakodót, 3 darab újratölthető AA elemmel és USB-kábellel együtt kapható 

Figyelem: a hangszórót ne tartsa közvetlenül a füle mellé, és az állatriasztót ne állítsa fel gyermekek és érzékeny hallású személyek hallótávolságán belül, ill. ne irányítsa közvetlenül emberek felé!

711020 

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.