Termékleírás

Termékleírás

víz- és szennyeződéstaszító habanyagból készült, kopásálló felülettel, csúszásgátló alsó oldallal, padlófűtéshez is alkalmas, sokoldalúan használható
univerzális alátét, 2 darab: pl. edénycsepegtetővagy növényalátétként, különböző méretekben vagy
univerzális szőnyeg, 1 darab: bel- és kültérre, pl. szaunába, ill. padlófűtéshez is alkalmas,
méret: kb. 45 x 70 cm
2 vagy 1 darab/csomag

701441

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.