Termékleírás

Termékleírás

gyógyszeradagoló: 7 napos, minden nap esetében 2 külön rekesszel (reggel és este) vagy
többfunkciós üvegnyitó: megszorult csavaros kupakok vagy tetők egyszerű meglazításához, 2,5 cm, 3,5 cm és 6,5 cm átmérőjű csavaros kupakokhoz vagy tetőkhöz alkalmas vagy
tablettakinyomó: különösen a kéz gyengesége esetén nyújt segítséget, egykezes használatra alkalmas vagy
konzerv- és üvegnyitó: 2 az 1-ben: segítségével egyszerűen kinyithatók a nyitófüles konzervek (az emelő erőnövelő hatása révén) és a vákuummal lezárt, csavaros tetejű üvegek vagy
kulcsfogó: ház- és lakásajtók erőfeszítés nélküli, egyszerű kinyitásához, kis kulcsok esetén is könnyen kezelhető vagy
palacknyitó: megszorult csavaros kupakok egyszerű meglazításához, 2 - 3,5 cm átmérőjű kupakokhoz alkalmas  

orvostechnikai eszköz
 A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!


806777  

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy 2021.07.12-től a Gödöllő, Bossányi Krisztina u. 4. szám alatti üzletünk felújítások miatt csökkentett árukínálattal üzemel.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.