Termékleírás

Termékleírás

könnyű alumíniumváz, az ülőfelület vízelvezető lyukakkal van ellátva, a csúszásgátló lábaknak köszönhetően biztonságos és stabil
négylábú:
• magassága kb. 34 cm és 52 cm között beállítható
• ülőfelület: kb. 50 x 30 cm
• max. terhelhetőség: kb. 150 kg vagy
háromlábú:
• magassága kb. 44 cm és 59 cm között beállítható
• ülőfelület: kb. 45 x 40,5 cm
• max. terhelhetőség: kb. 130 kg 

orvostechnikai eszköz
A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!


806717 

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy 2021.07.12-től a Gödöllő, Bossányi Krisztina u. 4. szám alatti üzletünk felújítások miatt csökkentett árukínálattal üzemel.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.