Termékleírás

Termékleírás

• felfújható kajak 3 légkamrával és speciális csónakszelepekkel
• max. 2 személy számára alkalmas
• dupla külső perem és kiváló minőségű, drop stitch technológiával készült alj a nagyobb merevség, a tökéletes stabilitás és az optimális teljesítmény érdekében • biztosítókötelekkel, levehető uszonyokkal, csomagtartó hálóval és vízleeresztő-dugókkal
• tartozékok: pumpa manométerrel, 2 darab ülés háttámlával, 2 darab dupla evezőlapát alumíniumból, 2 darab lábtartó és praktikus hordtáska
• méret (felfújt állapotban): kb. 386 x 86 cm (ho x szé)
• max. teherbírás: kb. 155 kg
• tömeg: kb. 12 kg (ülések nélkül)

Kedves Vásárlóink!

A korábbi tájékoztatástól eltérően, előre nem látható okok miatt a termék kiszállítását csak 2021.08.09-től tudjuk megkezdeni, ezért a rendeléstől számított 12 munkanapon belüli kézbesítést nem tudjuk garantálni.  Kérjük ezt figyelembe venni a rendelést megelőzően!

A kellemetlenség miatt elnézésüket kérjük!

706158 * Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy 2021.07.12-től a Gödöllő, Bossányi Krisztina u. 4. szám alatti üzletünk felújítások miatt csökkentett árukínálattal üzemel.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.