Termékleírás

Termékleírás

belső oldalán a speciális ILAG® tapadásgátló bevonat garantálja az egyenletes barnára sütést és a sütőforma könnyű tisztítását,
230 °C-ig hőálló, a sütőforma mérete a szokásos receptek fél adagnyi mennyiségének felel meg
• kapcsos tortaforma: Ø 18 cm vagy
• gyümölcskenyérforma: méret: kb. 21 x 11,5 x 7,5 cm (ho x szé x ma) vagy
• kuglófforma: Ø 16 cm

808018

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.