Termékleírás

Termékleírás

az erős, kefe nélküli motornak köszönhetően akár 10-szer hosszabb az élettartam, nagyobb a hatásfok, ill. teljes töltöttség mellett hosszabb a működési idő, akkumulátor és -töltő nélkül kapható
sövényvágó: max. vágáshossz: 380 mm, kiváló minőségű acélrátét, több pozícióba elfordítható,
teleszkópos ágvágó fűrész: pengehossz: kb. 250 mm,
fűszegélynyíró: beállítható vágási szélesség: 330 - 380 mm, duplaszálas orsó, 2 mm átmérőjű és 2,5 m hosszú damil és
aljnövényzet-tisztító: háromágú kés, vágási szélesség: 230 mm

Az eszközök akkumulátor nélkül kaphatóak. Az akkumulátorokat és az akkumulátortöltőt az egyes eszközök nem tartalmazzák, azokat külön kell megvásárolni.

806780

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.