Termékleírás

Termékleírás

nem igényel karbantartást, kellemesen melegít, a csatlakozáskész kialakításnak köszönhetően egyszerű összeszereléssel üzembe helyezhető, csatlakozófeszültség: 230 V/50 Hz, max. 25 m²-es helyiségekbe alkalmas, szerelési anyagokkal együtt, tömeg: kb. 21 kg, méret: kb. 100 x 40 x 2 cm (ma x szé x mé)
• szürke, 800 W: valódi carrarai márványból (Olaszország) vagy
• barna, 800 W: Jura-hegységbeli valódi terméskőből (Németország)

715840 / 715841

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.