Termékleírás

Termékleírás

QP2620/20
• alkalmas trimmeléshez, formázáshoz és borotváláshoz
• nedves és száraz használathoz egyaránt alkalmas
• hosszú akkumulátor-élettartam, újratölthető akkuval
• a készlet tartalma: 1 darab arcszőrvágó penge, 1 darab testszőrvágó penge, 3 darab rápattintható formázó fésű (1,3, ill. 5 mm-es),
1 darab bőrvédő fej, 1 darab testszőrzetfésű

717735

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.