Termékleírás

Termékleírás

„A” készlet: mini hegyes csőrű fogó (vágóéllel), mini kombinált fogó, mini hosszú csőrű fogó, mini lapos csőrű fogó és mini kerek csőrű fogó vagy
„B” készlet: mini elöl vágó csípőfogó, mini hegyes csőrű fogó (vágóél, ill. fogak nélkül), mini hajlított csőrű fogó, mini oldalvágó és mini hosszú csőrű fogó (3 csupaszítólyukkal)
5 darab/készlet

807835

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.