Termékleírás

Termékleírás

• a fogak és a fogíny hatékony tisztítására
• kiváló minőségű DuPont™ Tynex® sörtékkel
• kompatibilis az EASYHOME GT-TBO-05 elektromos fogkefével és minden szokványos Oral-B** elektromos fogkefével (kivéve az iO-sorozatot)
6 darab/csomag

**Az Oral-B a Procter & Gamble bejegyzett védjegye, amely társaság, ill. védjegyei nincsenek kapcsolatban a jelen termékkel, ill. annak gyártójával.

810643

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.