Termékleírás

Termékleírás

különböző modellek és szemcsézések
marokcsiszolóhoz: 30 darab, 140 x 140 x 80 mm, többlyukas, tépőzáras rögzítéssel vagy
excentercsiszolóhoz: 30 darab, Ø 125 mm, többlyukas, tépőzáras rögzítéssel vagy
rezgőcsiszolóhoz: 30 darab, 187 x 90 mm, többlyukas, tépőzáras rögzítéssel vagy • kézi szalagcsiszolóhoz: 10 darab, 76 x 457 mm, nem lyukas vagy
rögzített szalagcsiszolóhoz: 6 darab, 50 x 686 mm, nem lyukas
30, 10 vagy 6 darab/csomag 

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.