Termékleírás

Termékleírás

lamellás függöny: rögzítés alumínium rögzítőprofillal és rugós mechanizmussal, Filatec-lamellák belevarrt súlyokkal, alacsony beépítési mélység: kb. 14 mm, a lamellák stabilan rögzíthetők az alumíniumprofilban peremes lécekkel, bármikor maradéktalanul eltávolítható, méret: 100 x 220 cm vagy
mágneses szúnyogháló: az öntapadó mágneses szalagnak köszönhetően egyszerűen felhelyezhető
és levehető, alacsony beépítési mélység: kb. 8 mm, komplett megoldás, rovarvédő háló rugalmas,
műanyag, mágneses keretben, a műanyag keret és a mágneses szalag egyedileg méretre igazítható,
méret: 130 x 150 cm

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.