Termékleírás

Termékleírás

ablakra vagy tetőablakra, ragasztócsíkkal
pollenháló, 3 darab: strapabíró és mikroporózus háló, lég- és fényáteresztő, időjárásálló, 5,6 m ragasztócsíkkal, természetes védelem pollenallergiások számára, méret: 130 x 150 cm vagy
rovarháló: minden ablakkerethez alkalmas, ragasztócsíkkal egyszerűen felszerelhető,
ablakra való modell, 2 darab: szürke vagy fehér színben, méret: 130 x 150 cm vagy
tetőablakra való modell, 1 darab: szürke színben, méret: 110 x 160 cm
3, 2 vagy 1 darab/csomag

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.