Termékleírás

Termékleírás

kis méretű, klasszikus sütőformák (belül ILAG® Special tapadásgátló bevonattal) vagy gyermekek részére alkalmas, működőképes konyhai eszközök a gyermekekkel való közös sütéshez
maci alakú sütőformakészlet, 3 részes: méret: 12,5 x 12,5 (ho x szé) vagy
sütési kellékek, 4 részes: habverő, sütőecset szilikonsörtével, tésztalapát és sütemény-/ tortalapát vagy
kuglófforma, 1 darab: Ø 18 cm vagy
kapcsos tortaforma, 1 darab: Ø 16 cm (lapos alj vagy kuglófhoz való alj) vagy
püspökkenyérforma, 1 darab: hossz: 15 cm
3, 4 vagy 1 darab/készlet 

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.