Termékleírás

Termékleírás

100 % platina-szilikonból készült, élelmiszerbiztonságilag megfelelő, mosogatógépben mosható, íz- és szagsemleges, -40°C és +200°C között hőálló
sütőecset és tésztalapát: nemesacél nyéllel vagy
nyújtólap, 1 darab: tapadásgátló hatás - nem szükséges bezsírozni, felső oldalán méretezett körökkel, egymástól 2 cm távolságban: 18 - 28 cm, méret: 45 x 32 cm (ho x szé)
2 vagy 1 darab/készlet 

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.