Termékleírás

Termékleírás

kiváló minőségű nátrium-kalcium-szilikát üvegből készült, hasz nálható mikrohullámú sütőben és sütőben (tető nélkül), mosogatógépben, valamint hűtőben és fagyasztóban, -20 °C és +230 °C között hőálló
téglalap alakú: űrtartalom: 1,73 l, 0,97 l, 0,485 l vagy
négyzet alakú: űrtartalom: 1,65 l, 0,9 l, 0,405 l
3 darab/készlet 

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.