Termékleírás

Termékleírás

friss juhsajt, natúr, 150 g: kb. 13 % abszolút zsírtartalom vagy
friss juhsajt, metélőhagymás, 150 g: kb. 13 % abszolút zsírtartalom vagy
juh camembert, klasszikus, 100 g: kb. 27 % abszolút zsírtartalom vagy
juh camembert, borsos, 100 g: kb. 27 % abszolút zsírtartalom
150 g/doboz vagy 100 g/darab

A bio juh- és kecskesajt kategória győztese. A GfK Hungária 2 000 fős közvéleménykutatása alapján.

„Az Év Terméke Díj” elnevezésű innovációs termékdíjazási rendszert a PRODUCT OF THE YEAR HUNGARY Kft. működteti. A díj nyerteseit a szakmai zsűri előszűrése után a megkérdezett fogyasztók választják meg egy országos, 2 000 fős, Magyarország városi lakosságára reprezentatív online közvélemény-kutatáson. A választási folyamatról további információkat a productoftheyear.hu weboldalon talál.


* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.