Termékleírás

Termékleírás

bőrápoló gél tubusban, 20 ml: hűsítő gél rovar-, méh-, darázs-, bögöly-, hangya-, ill. medúzacsípés után vagy
azonnal használható roll-on deo, 10 ml: a viszketés és a duzzanatok megelőzésére rovar-, bögöly-, hangya-, ill. medúzacsípés után vagy
bőrápoló stift, 2 ml: hűsíti és nyugtatja a bőrt rovar-, ill. bögölycsípés után
20 ml, 10 ml vagy 2 ml/darab 

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.