Termékleírás

Termékleírás

kiváló minőségű rozsdamentes acélból, mosogatógépben mosható, 220 °C-ig hőálló
tortagyűrű: belső skálabeosztás, fokozatmentesen állítható kb. 16 - 30 cm között vagy
sütőkeret: belső elválasztóval, amely többféleképpen beállítható, minden szokványos tepsihez használható, hossza: kb. 27,5 - 52,5 cm, szélessége: kb. 18,5 - 34 cm vagy
szív alakú sütőkeret: 6 különböző méretre állítható, magassága: kb. 5 cm
 

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.