Termékleírás

Termékleírás

mérőskála folyadékok, liszt vagy cukor kiméréséhez, az edény alján lévő csúszásgátló gyűrűnek köszönhetően stabilan áll, mosogatógépben mosható, -40 °C és +100 °C között hőálló,
mérőedény, 3 részes: egymásba rakhatók, űrtartalom: 1 l, 0,5 l és 0,3 l vagy
keverő- és mérőedény citromfacsaróval, 2 részes: űrtartalom: 1,5 l

802048

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.