Termékleírás

Termékleírás

100 % platina-szilikonból készült, rugalmasan formázható, így könnyebb a süteményt kivenni a formából, maximális tapadásgátló hatás, mosogatógépben mosható és mélyhűtőben, ill. mikrohullámú sütőben is használható, -40 °C és +200 °C között hőálló
tortaforma: Ø 27,5 cm vagy
püspökkenyérforma: méret: 26 x 13,2 x 6,5 cm (ho x szé x ma) vagy
kuglófsütőforma, 1. modell: Ø 22,8 cm vagy
kuglófsütőforma, 2. modell: Ø 24,3 cm vagy
csillagforma: méret: 27 x 27 x 5,5 cm (ho x szé x ma) vagy
karácsonyfa: méret: 32 x 28,5 x 5,5 cm (ho x szé x ma)

802054

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy állandó árukészletünkkel ellentétben ezen termékek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlataink a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben gondos tervezésünk ellenére bizonyos termékek a nem várt magas kereslet következtében már az értékesítés első napján elfogynak, úgy ezért szíves elnézését kérjük. Textil és cipő termékeinknél nem minden modell kapható minden méretben.

Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben. A palackok nem betétdíjasok. Az ár mindennemű adót magában foglal. A termékek dekoráció nélkül kerülnek árusításra. A termékillusztrációk csupán elkészítési, ill. tálalási javaslatként szolgálnak. Ugyanazt a terméket eltérő csomagolásban is áruljuk, de egy adott terméket üzletenként kizárólag egyfajta csomagolásban értékesítünk. A termékek műszakilag, ill. külsőleg eltérhetnek a fotón látottaktól, az esetleges helyesírási, ill. nyomdahibákért nem tudunk felelősséget vállalni.